سیستئین یک آنتی‌اکسیدان قوی برای افزایش سطح گلوتاتیون

سیستئین یک آنتی‌اکسیدان قوی برای افزایش سطح گلوتاتیون

سیستین یک اسید آمینه است که در آنزیم‌های گوارشی، در سلول‌های سیستم ایمنی، در بافت‌های اسکلتی و همبند، پوست و مو یافت می‌شود. 10 تا 14 درصد از مو و پوست از سیستین است. L-Cysteine ​​یکی از دو اسید آمینه پروتئین‌زا است که حاوی یک اتم گوگرد و یک متیونین است. این اسید آمینه در بدن انسان تولید می‌شود. با این حال، افرادی که دچار کمبود سیستئین هستند، باید با مصرف مکمل‌ها درمان شوند. در این نوشتار، درباره‌ی سیستئین: یک آنتی‌اکسیدان قوی برای افزایش سطح گلوتاتیون صحبت خواهیم کرد.

سیستئین چیست و چرا برای بدن ضروری است؟

اگر درحال خواندن این مقاله هستید، حتما کنجکاو هستید بدانید که سیستئین چیست و چرا برای بدن ضروری است؟

سیستئین: یک آنتی‌اکسیدان قوی برای افزایش سطح گلوتاتیون و یک اسید آمینه ضروری برای بدن است. NAC فواید سلامتی زیادی دارد، از جمله تامین آنتی‌اکسیدان‌ها و تغذیه مغز شما. سیستئین شامل مولکول‌هایی است که ترکیب می‌شوند و پروتئین‌هایی را تشکیل می‌سازند که به ارتقا و حفظ سلامت بدن کمک می‌کنند. بدن ما به طور طبیعی سیستئین تولید می‌کند، اما برای این کار به مقادیر کافی فولات، ویتامین B6 و ویتامین B12 نیاز دارد. مهم است که ما این مواد مغذی را از رژیم غذایی خود با منابع غذایی سالم از جمله لوبیا، عدس، اسفناج، موز، ماهی آزاد و ماهی تن جذب کنیم.

نقش سیستئین در تولید گلوتاتیون

سیستئین: یک آنتی‌اکسیدان قوی برای افزایش سطح گلوتاتیون است. اما نقش سیستئین در تولید گلوتاتیون چیست؟

گلوتاتیون یکی از مهم ترین آنتی‌اکسیدان‌های بدن شما است – گلوتاتیون به خنثی کردن رادیکال‌های آزاد که می‌توانند به سلول‌ها و بافت‌ها آسیب برسانند، کمک می‌کند. آنتی اکسیدان‌ها به حمایت از سیستم ایمنی طبیعی بدن و فرآیندهای دفع سموم کمک می کنند. تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که مصرف آنتی‌اکسیدان می تواند خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن از جمله بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد. NAC به تولید گلوتاتیون در بدن کمک می‌کند.

مزایای سیستئین برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی

مزایای سیستئین برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی

سیستئین: یک آنتی‌اکسیدان قوی برای افزایش

سطح گلوتاتیون مزایای زیادی برای سلامت انسان دارد. مزایای سیستئین برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی عبارتند‌از:

  • مصرف مکمل‌های سیستئین برای افراد مبتلا به اختلال دوقطبی و افسردگی، ممکن است به کاهش علائم و بهبود کیفیت زندگی کمک کند. علاوه‌بر‌این، تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف سیستئین ممکن است در درمان OCD متوسط ​​تا شدید نقش داشته باشد.
  • ممکن است سیستئین در مدیریت اختلالات مصرف مواد نیز کاربرد داشته باشد. برای مثال، مطالعات اولیه نشان می‌دهد که NAC ممکن است مصرف حشیش و نیکوتین را کاهش دهد.
  • سیستئین می‌تواند علائم بیماری‌های تنفسی را با عمل به‌عنوان یک خلط‌آور تسکین دهد و مخاط را در مجاری هوای شما شل کند.
  • سیستئین به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان، به بازسازی سطوح گلوتاتیون در ریه‌ها و کاهش التهاب در لوله‌های برونش و بافت ریه کمک می‌کند.
  • NAC ممکن است سایر بیماری‌های ریه و دستگاه تنفسی – مانند فیبروز کیستیک، آسم، و فیبروز ریوی – و همچنین علائم احتقان بینی و سینوس را بهبود بخشد.
  • از آنجایی که NAC به تنظیم سطح گلوتامات و تامین گلوتاتیون کمک می‌کند، ممکن است برای افرادی که مبتلا به بیماری‌های مرتبط با مغز و حافظه هستنند، مفید باشد.
  • NAC ممکن است باروری را در زنان مسن‌تر و مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) با القا یا افزایش چرخه تخمک‌گذاری بهبود بخشد.
  • آسیب اکسیداتیو به بافت قلب اغلب منجر به بیماری قلبی، ایجاد سکته مغزی، حملات قلبی و سایر مشکلات شدید می‌شود. NAC ممکن است خطر بیماری قلبی را با کاهش آسیب اکسیداتیو به بافت‌های قلب شما کاهش دهد.
  • توانایی افزایش سطح گلوتاتیون ممکن است عملکرد ایمنی را بهبود بخشد
  • NAC و گلوتاتیون همچنین برای سلامت سیستم ایمنی مفید هستند. تحقیقات روی برخی بیماری‌های مرتبط با کمبود NAC و گلوتاتیون نشان می‌دهد که مکمل NAC ممکن است عملکرد ایمنی را بهبود بخشد و به‌طور بالقوه آن را بازیابی کند.

منابع طبیعی سیستئین: چگونه سطح آن را در بدن افزایش دهیم؟

منابع طبیعی سیستئین: چگونه سطح آن را در بدن افزایش دهیم، سوال مهمی است که ممکن است درباره‌ی سیستئین: یک آنتی‌اکسیدان قوی برای افزایش سطح گلوتاتیون برای شما مطرح شده باشد.

سیستئین در اکثر غذاهای پر‌پروتئین مانند مرغ، بوقلمون، ماست، پنیر، تخم مرغ، تخمه آفتابگردان و حبوبات یافت می‌شود. مصرف سیستئین و NAC کافی به دلایل مختلف، از جمله تامین قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان در بدن، یعنی گلوتاتیون، مهم است. این اسیدهای آمینه همچنین به شرایط مزمن تنفسی، باروری و سلامت مغز کمک می‌کنند.

برای افرادی که در جذب سیستئین از منابع غذایی مشکل دارند، بهترین راه مصرف مکمل‌های خوراکی سیستئین است. توصیه روزانه برای مصرف این مکمل، بین 600-1800 میلی‌گرم در روز است. می‌توان آن را به صورت خوراکی به صورت مایع یا پودر حل شده در آب مصرف کرد. متأسفانه، بدن برخی افراد NAC را خیلی خوب جذب نمی‌کند و این افراد بهتر است آن را به صورت تزریق داخل وریدی مصرف کنند.

لیست مقالات مرتبط:

نقش گلیسین در بدن و ارتباط آن با سلامت کبد

کلم بروکلی، گل کلم، سیر، گرانولا، عدس جوانه زده، نخود، جو، پیاز، فلفل، برنج قهوه‌ای، کینوا، دانه آفتابگردان، دانه کنجد و پسته منابع گیاهی خوب ال سیستئین هستند.

سلول‌های بدن از سیستئین برای سنتز و تولید گلوتاتیون مورد‌نیاز خود استفاده می‌کنند.

امتیاز دهید😍 !
آیکو وب
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *